Red Hackle GOLD
Herbert Flack
Ludo Busschots
Activiteitenkalender
Opening feestjaar
Danscontest
Taptoe
Concert
Sint-Andrews
Onze sponsors

    

Herbert Flack

Presentator van onze taptoe en concert .

Afbeeldingsresultaat voor foto Herbert Flack

Tedere geweldenaar Herbert Flack kan terugblikken op een rijk gevulde carrière. Hij evolueerde met gratie van jeune premier tot een rijzige heer én artistieke rijpheid.

Een expert in de dans van woorden en ritmes. Gefascineerd door de taal. De taal met haar vermogen de werkelijkheid te weerspiegelen, maar ook ze zelf tot leven te brengen of ze te bezweren. 

Als veelzijdig acteur walste hij met zwier van de bühne naar de set en vice versa.

Wat hem typeert is een nonchalante chique. Zijn Engelse roots zullen daar niet vreemd aan zijn: iemand meet persoonlijkheid en stijl, die "the art of self-expression" in zijn vele uitingsvormen met brio beheerst. Een man van de wereld, waar vrouwen met welgevallen naar kijken. Estheet en provocateur. Herbert Flack, een man die van vrouwen houdt. Een acteur die van acteren houdt. Tussen oude en nieuwe regels.

Hij was 25 jaar verbonden aan het gezelschap van de Koninklijke Nederlandse Schouwburg te Antwerpen en is overbekend van 'Thuis', of 'Aspe' of zoveel meer films en televisiereeksen. 

Wat velen niet weten, is dat hij een 'gouden stem' heeft. Vele reclamespotjes op radio en televisie worden door hem ingesproken. Hij zal dan ook tijdens onze Taptoe en Concert als speaker optreden.

 

Red Hackle Pipe Band & Highland Dancers